Coaching Dordrecht nodig?

Welkom bij Koncerna. Mijn naam is Gerard de Winter, coach voor levens- en loopbaanvragen. In deze snelle wereld help ik mensen met hun ’trage vragen’, zodat zij weer vooruit kunnen. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Gerard de Winter Portret

Coaching Dordrecht?

Op zoek naar coaching Dordrecht? Loop je vast op je werk en haal je geen voldoening meer uit je baan? Wordt de last op je schouders je teveel? Verloopt samenwerking met collega’s stroef? Loop je op de werkvloer tegen je eigen morele grenzen aan? Heb je vragen die je niet los laten? Vraag je jezelf af of je wel op de juiste plek zit? Bij Koncerna kun je terecht als je op zoek bent naar meer voldoening in je werk. Je vindt hier het luisterende oor dat je nodig hebt en de hulp om de juiste stappen te zetten.

Loopbaancoaching en levenscoaching bij coaching Dordrecht

Gerard de Winter is coach voor levens- en loopbaanvragen. De coach loopt een stuk met je mee en helpt je om tot de kern van jouw vraag te komen. Ook helpt coaching Dordrecht om de zin in het leven te ontwaren en in beweging te komen. Als coach heeft Gerard de Winter een natuurlijke aanleg om te luisteren, ruimte te scheppen en blikken te openen. Door het leven en door verschillende opleidingen geschoold in zingevingsvragen, kun je met al je zingevingsvragen bij hem terecht. De missie van Koncerna is om in deze snelle wereld mensen te helpen met hun ‘langzame’ vragen zodat zij weer vooruit kunnen. De kenmerken van Gerard de Winter zijn zijn grote betrokkenheid, een sterk analytisch en empathisch vermogen en een gezonde dosis humor. Naast het werk in de coachingspraktijk in Dordrecht is Gerard de Winter ook actief als duurzame marketing- en organisatieadviseur. Wij zijn dus de allround coaching Dordrecht specialist die u zoekt!

Persoonlijke coaching Dordrecht

Bij Koncerna bieden we je een luisterend oor en een heldere spiegel. Een veilige en rustige plek om even neer te strijken met welke levens- of loopbaanvraag je ook hebt. Heb je ook trage vragen waar je mee rondloopt en heb je behoefte om ze te onderzoeken en te delen? Voel je dan welkom bij Koncerna en maak gratis en vrijblijvend een afspraak. De coachingspraktijk van Koncerna is gevestigd in Dordrecht. Je kunt er gratis voor de deur parkeren. Wil je graag weten wat voor ’trage vragen’ er bij Koncerna al eens voorbijgekomen zijn? Of ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op onze website kunt u meer lezen over ’trage vragen’. Ook vind je hier verschillende ervaringen van mensen die je voor gingen. Zo krijg je een beetje een beeld van onze manier van werken. Gratis en vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op. We helpen je door middel van coaching Dordrecht graag weer vooruit!

Ja, ik wil graag een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Ik hoop je te ontmoeten!

Graag plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hartelijke groet,

beeldmerk dubbel

    Door hieronder op "Verzenden" te klikken, ga je
    akkoord met mijn privacyverklaring.