Werkervaring en opleidingen

Een korte profielschets van mijzelf, zodat je weet wat voor vlees je in de kuip hebt. Graag vertel ik je meer bij een kop koffie of thee.

Werkervaring

2005 – heden: marketingstrateeg, procesbegeleider en coach bij Koncerna
Toekomstbestendig maken van organisaties. Mensen in beweging brengen rondom levens- en loopbaanvragen. Werkgeluk bij ondernemers en medewerkers creëren door zin en zakelijkheid te verbinden. Interim-management van innovatieve projecten rondom duurzaamheid en circulair ondernemen. Loopbaancoach bij ‘Sterk in je Werk’.

2002 – 2005: marketingmanager bij Van Geel LeGrand
Met mijn team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de Europese marketing- en communicatiestrategie en voor productontwikkeling. Tevens lid van de sociale begeleidingscommissie inzake een Sociaal Plan.

1998 – 2002: exportmanager bij Van Geel Systems bv
Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van verkoopkantoren in België, Portugal, Zweden en Noorwegen en het opzetten van een verkoopkantoor in Polen.

1994 – 1998: area-manager bij Rodachem bv
Verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe klantsegmenten in diverse Europese landen in samenwerking met Chinese leveranciers.

Opleidingen:

2019: opleiding loopbaancoaching, ICM coaching & trainingen

2016 – 2018: coachingsopleiding ‘Instrument voor Hulp’, ITIP (geaccrediteerde Post-HBO Registeropleiding)

2004 – 2011: bachelor en master Religiewetenschappen, Radboud Universiteit Nijmegen (beide cum laude)

1989 – 1993: internationaal management, Hogeschool voor Economische Studies

Diverse cursussen op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, zingeving, mindfulness en identiteitsmarketing. Diverse stilteretraites.

En verder:

2011: 2000 km lange voettocht naar Santiago de Compostela

2008 – heden: als vrijwilliger betrokken bij diverse projecten met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen en millenniumdoelen.

2002 – 2015: betrokken bij diverse lokale projecten van Amnesty International en Vluchtelingenwerk als coördinator, projectleider en debatleider.