Mijn eigen trage vragen

‘Trage vragen’ zijn die vragen in het leven die er werkelijk toe doen. Als je met deze vragen aan de slag gaat, ontkom je er niet aan om op z’n minst een deel van je ziel en zaligheid op tafel te leggen. Zelf worstel ik ook geregeld met deze vragen van het leven. Soms doordat het leven mij confronteert en soms doordat ik het zelf veroorzaak of bewust opzoek.

Aangezien ik gelijkwaardigheid en openheid belangrijke uitgangspunten vind, stip ik hier een aantal ‘life events’ uit mijn leven aan:

  • Ik heb meerdere keren in mijn leven gemerkt hoe vermoeiend werk is als het geen voldoening meer geeft en hoe moeilijk het soms is om erachter te komen wat mijn energiebronnen zijn.
  • Ik heb op mijn 40e op een 2.000 km lange voettocht gemaakt naar Santiago de Compostela en kwam nadien in een soort midlifecrisis terecht (i.t.t. de meeste pelgrims, die juist vanwege een crisis op pad gaan).
  • Ik heb ervaren hoe het is om lief te hebben, te scheiden en alleen te zijn. En ook hoe moeilijk het is om me daarna weer met een levenspartner te verbinden.
  • Ik heb mijn vader verloren aan een ernstige ziekte. Ik heb het afscheid intens beleefd en heb gemerkt hoe het leven dan in een ander daglicht komt te staan.

Mocht je over zulke levensvragen in gesprek willen, maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak.

Je kunt bij mij terecht voor:

Loopbaanvragen en werk dat voldoening geeft

Levensthema’s en zingevingsvragen

Authenticiteit en je eigen marketing

Activerende workshops en bezinningsateliers

Wil je weten wat ik hierin voor je kan betekenen? Bel, app of mail mij!

Gerard de Winter
Gerard de Winter
06 38 61 04 55
gerard@koncerna.nl