Referenties van anderen

Lees hier wat anderen mij als feedback gaven:

“Mijn tops: jouw vermogen om goed te luisteren, de onbevooroordeeldheid en open blik, je vriendelijke doch doortastende vragen om bewustzijn te creëren en het daadwerkelijk ‘naast’ de ander kunnen staan.”
Chantal

“De rust die Gerard bij zich draagt is heel fijn. Er ligt geen druk om snel te moeten kiezen wat je wil doen. Met zoveel geduld en overzicht hebben we samen alle opties opengelegd door alles uit te schrijven. Dat was voor mij een hele fijne manier van werken en het ook echt tastbaar maken was fijn!”
Amanda

“Wat ik top vond: de openheid, vertrouwelijkheid, niet oordelen, situaties in een andere perspectief plaatsen, goed luisteren, goede feedback. Het is een kunst om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Dat is je gelukt: mijn persoon(lijkheid) op de juiste plek.”
Tanja

“Toen ik me aanmeldde had ik maar 1 vraag waar ik antwoord op wilde. Maar tijdens de gesprekken zijn vele thema’s de revue gepasseerd. Doordat je een veilige omgeving creëerde en aansloot bij mijn manier van denken en ervaren, heb ik mezelf terug gevonden en weer rust in mijn leven. De vragen en spiegels waren soms confronterend, maar hebben me inzichten gegeven die ik de rest van mijn leven meeneem!”
Janneke

“Bedankt voor wat je hebt betekend. De rust die je uitstraalt, je observatie en invoelend vermogen. Je luisterend vermogen en daarna analytisch herhalen. De vinger op de juiste plek weten te leggen. Je bent een prettig mens waar ik me snel vertrouwd en veilig bij voel.”
Diana

“Wat mij het beste is bevallen? Je rust en open houding, waardoor ik open kon zijn en alles kon vertellen. Je deskundigheid. Dat je me aan het denken zette over mijn kritische houding t.o.v. mezelf.”
Miranda

“Jouw talent om aan te voelen wat er in het moment nodig is, vind ik heel bijzonder. Ik heb me erover verwonderd hoe mooi alles samenviel en hoe duidelijk daardoor de antwoorden op mijn loopbaanvragen werden.”
Francy

Je creëert snel een veilige setting en een echt en persoonlijk gesprek. Je vragen en beschouwingen en ook je eigen levenservaring zetten mij aan het denken en gaven mij een beter zelfinzicht. Jouw coaching gaat over je “zijn” en dat vind ik erg prettig.
Wesley

“Ik had het gevoel met iemand te praten die echt geïnteresseerd was en daarbij ook goed kon volgen waar ik mee bezig was. Je wist uit mijn verhalen precies datgene te pikken waar het op aankomt: mijn persoonlijke missie. Bovendien wist je een snaar te raken door te zeggen dat ik los van mijn ervaring goed ben zoals ik ben.”
Gert

“Er werd echt op maat met mij meegedacht. Eerlijk. Inventief. Beschikbaar en behulpzaam. Duidelijk en gestructureerd. Ik heb een nieuwe kijk op dingen ontvangen.”
Anne-Marie

“Het feit dat je mij bewust gemaakt hebt om vooral mijn gevoel te volgen. En vervolgens opdrachten hebt gegeven die ervoor hebben gezorgd dat ik in actie kwam. Je hebt mij vooral rustig de tijd gegeven om af te wegen of ik de stap naar ander werk zou nemen ja of nee. En daarom is mijn keuze dit gewoon te gaan doen weloverwogen. Ik wil je hiervoor bedanken.”
Linda

“Ik voelde me tijdens het traject erg gehoord en gezien. Er was ruimte om meerdere aspecten te belichten en vervolgens terug te gaan naar waar het echt om draait. Het heeft mij geholpen om weer met een frisse blik te kunnen kijken.”
Sasja

“De gesprekken waren top. Er werd goed meegedacht. Er werd naar mijn persoonlijke situatie, mijn voorkeuren en mijn affiniteiten gekeken en vandaaruit een ‘advies op maat’ gebracht. Ik had het niet beter kunnen wensen.”
Richard

“Yes, ik ben aangenomen! Zo blij. Mijn brief (dus daarvoor dank) en de test van gisteren sprongen er bovenuit. Dus meteen een arbeidsvoorwaardengesprek maandag.”
Henny

“Ik vond het opvallend dat ik ten opzichte van voor aanvang van ons traject, nu zoveel duidelijker heb wat mijn kwaliteiten zijn, waar ik goed in ben en wat ik wel en niet wil! Je hebt me echt goed geholpen alles op een rijtje te zetten voor mezelf en eindelijk de knoop door te hakken om een nieuwe weg in te slaan. Ik heb nog geen seconde spijt gehad van het opzeggen van mijn baan, zelfs niet nu ik door de corona-maatregelen eigenlijk even niet verder kan met het verwezenlijken van mijn plannen. Nogmaals bedankt hiervoor!”
Jolanda

“Bedankt voor de tips en alle handvatten, inzichten en het vertrouwen dat je me gegeven hebt gedurende dit traject. Ik ben weer een stapje dichterbij mezelf gekomen en heb duidelijker voor ogen wat ik wil. Dat geeft me een goed gevoel en positieve energie om verder te gaan op deze reis. Ik ben benieuwd naar wat het me verder nog gaat brengen en waar ik uiteindelijk terecht ga komen. Ik weet dat het in ieder geval goed gaat komen…one way or another ;-)”
Marijke

“Ik waardeer je durf om de diepte in te gaan en dat je ervaringen deelde uit je eigen leven. Het eerste heeft mij inzichten gegeven die waardevol zijn voor de rest van mijn loopbaan/leven. Het tweede hielp mij om te zien waar bepaalde patronen/gedachten vandaan kunnen komen en ook om het te relativeren. Ik ben dankbaar voor de gesprekken. Ze kwamen precies op het goede moment en gaven dat wat ik nodig had. Meer dan ik had verwacht van loopbaangesprekken. Het maakt dat ik nu beter in mijn huidige werk sta en met meer moed de toekomst in kijk.”
Marieke

“Ik had het gevoel dat er echt naar me geluisterd werd, met oprechte aandacht en intentie om mij verder te helpen.”
Corrie

“Wanneer je voor jezelf het gevoel hebt vastgelopen te zijn, is het zo fijn bij iemand terecht te kunnen die jou weer in beweging zet. De sessies bij jou laten mij inzien dat ik zelf de kracht en het inzicht heb om de juiste weg te volgen.”
Simone

“Ik wil graag nog even zeggen dat ik heel blij ben met onze gesprekken. Ik heb er echt wat aan gehad. Het heeft mij echt meer in mijn kracht gezet. Ik kom op voor wat ik vind en durf dat ook steeds meer. Wat ik echt supertof vond de laatste keer is dat je mij een liedje van Alanis Morisette meegaf dat mij op het lijf is geschreven. Bij mijn werkgever zijn we er nog niet, maar voor mij was dit echt een eerste aanzet naar te gaan staan voor wat IK belangrijk vind, want ik ben ook waardevol. Dus dankjewel!”
Anne

“Dank voor het gesprek. En vooral je echt luisteren en uitluisteren. En om uit de spaghetti de rode draad te halen. Ik vind je een kanjer. Heel veel dank daarvoor.”
Anneke

“Je biedt rust en hebt mij geholpen om de kern te vinden van wat voor mij belangrijk is. Blijf zo doorgaan! Je steunt mensen op een echte manier met veel empathie en inzicht. Je erkent de ander als mens en als professional. Door dit vanuit een realistische manier te doen, gaf je mij het juiste zetje in de rug. Dat geeft mij ook nu nog steeds kracht.”
Henk

“Gerard gebruikt hele praktische methodes om dilemma’s en ‘onbewuste’ overtuigingen aan het licht te brengen. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik daadwerkelijk in beweging kwam en dat is voor mij zeer waardevol geweest. Ik ben goed in praten, maar door zijn actieve vorm van coaching heb ik in korte tijd veel ervaren en geleerd! Tijdens de sessies zorgde Gerard voor veiligheid en rust. Ik voelde me op sommige momenten ontzettend kwetsbaar, maar dat mocht er zijn en dat heb ik ook echt zo gevoeld. Gerard, bedankt voor je begeleiding, vertrouwen en sensitiviteit!”
José

“De spiegel heeft mij erg geholpen. Het gaf verheldering om wat dieper te graven naar mijn identiteit. Dit hielp de juiste richting te vinden. Wat ik waardeer is dat ook de religieuze component een serieus onderdeel mocht zijn. Dit is namelijk een belangrijk onderdeel van mijn identiteit en dus ook mijn werk(richting).”
Otto

“Gerard heeft mij geholpen met mijn zoektocht naar een nieuwe baan, nadat ik op 45-jarige leeftijd en na 17 jaar dienstverband plots werd ontslagen. Hij heeft me op een praktische manier aan het werk gezet, zodat ik snel inzicht kreeg in mijn waarden en kansen. Hij heeft me de verschillende opties daadwerkelijk laten ervaren, zodat ik mijn keuzes niet alleen met mijn hoofd zou maken. Ik vond het een bijzondere ervaring, was misschien eerst nog wat sceptisch, maar het hielp me echt. Gerard weet snel te schakelen en ging ook echt met mij mee op mijn zoektocht.”
Robert

“Loopbaancoach dekt bij lange na niet de lading. Onze afspraken hebben gezorgd voor inzicht, maar ook rust in mijn huidige situatie. Ik ga de signalen zien, mijn pad wordt steeds duidelijker! Grote dank daarvoor!”
Mariska

“Ontzettend bedankt voor de waardevolle gesprekken. Het heeft ertoe geleid dat ik meer tot de kern kan komen en heel concreet duidelijk kan maken wat ik wil en kan bieden. Die boodschap heb ik goed begrepen en zal ik zeker gaan toepassen.”
Elles

“Wat ik top vond, is je directheid, je doortastendheid en dat je de ander doorziet! Het werd gelijk helder wat ik wilde en waar ik hulp bij kon gebruiken. En het heeft mij een baan opgeleverd. Als ik dit zetje in de rug niet had gehad, had ik niet zo snel actie ondernomen.”
Sylvia

“Dankjewel voor het Inlevingsvermogen en voor het orde scheppen in mijn emotionele chaos.”
Anja

“Ik vond dat je een hele prettige benadering had en totaal geen oordeel. Onze gesprekken mochten verlopen zoals het op dat moment was.”
Jamie

“Jouw kracht: snel de diepte in en tot de kern komen. De gesprekken gaven inzicht in mezelf en hoe ik sta in mijn werk. Wat vind ik belangrijk, wat houdt mij tegen, hoe overwin ik dat?”
Willemijn

“Ik vond dat je heel intuïtief opbouwend, positief waarderend en gericht meedacht. Onder meer door de vraag: waar sta je over 5 jaar. En je meevoelen met wat ik nodig heb om verder te komen.”
Gertha

“Je het me veel tips gegeven over wie ik ben. En waar ik tegen aan zal blijven lopen in welke baan dan ook ivm mijn karakter. Hoe ik hier mee om kan gaan in de toekomst en op welke valkuilen ik alert op moet zijn. Hartelijk dank daarvoor.”
Christianne

“Echt maatwerk: goed luisteren, verhelderen waar eventuele twijfels bestaan, iemand aan het denken zetten. Onderzoek naar competenties. De sterke en minder sterke kanten helder krijgen. Zelfreflectie. Waar ligt de aansluiting op de arbeidsmarkt. Ik ben erg tevreden over de gesprekken.”
Elles

“Het was geen standaard loopbaancoaching. De vragenlijst om een type en competenties te achterhalen gaven nieuwe inzichten, maar ik vond het vooral prettig dat competenties niet de kern van onze gesprekken waren. Misschien in heel abstracte vorm, maar door het over gevoel te hebben zijn wel bepaalde kwartjes op zijn plek gevallen. Dit is de zoektocht naar een nieuwe baan op een heel andere manier aanvliegen – wat zoek ik ipv wat kan ik.”
Judith

“Ik vond het uitdagende gesprekken, waarin je me ook op persoonlijk vlak hebt uitgedaagd tot het zetten van stappen!”
Nicole

“Het luisterend oor, begrepen worden, de rust zowel van de coach als de omgeving… In mijn ogen was het een perfecte ontmoeting die weliswaar maar heel kort was, omdat ik daardoor al snel mijn huidige vaste baan vond.”
Mary-Lou

“Het was heel helpend dat je echt luisterde. Je had het door toen ik het moeilijk had en liet daar ruimte voor. Je hebt goede adviezen gegeven en het was voor mij een waardevol traject.”
Debbie

“Je was open, eerlijk, gaf me ruimte voor mijn emoties en had een fijne afwisseling in werkvormen. Je had echt oog/feeling voor wat ik nodig had en hebt daar heel goed op ingespeeld. Nogmaals heel erg bedankt!”
Nico

“Jouw aandacht, empathie en juiste advies. Je hebt onder woorden gebracht wat ik eigenlijk al wist. Dit was nodig voor mij.”
Anja

“Ik vond het heel fijn dat je snel tot de kern weet te komen.”
Els

“Je luisterend oor en je open en menselijke houding. Je bent een fijn mens… En het waren fijne gesprekken… Ik mis dat.”
Munni

“Er is echt naar mij geluisterd. Ik voelde mij gehoord, gezien en begrepen. Het waren hele fijne gesprekken.”
Anneke

“Je hebt een open houding en weet doelmatig naar de kern te werken.”
Charlotte

“Je open instelling en het objectieve gesprek.”
Cathrien

“Dat ik maar weinig woorden nodig had om snel en op juiste manier tot nieuwe inzichten te komen.”
Els

“Dat je me zelf tot bepaalde conclusies en inzichten liet komen, door middel van de vragen die je stelde. Ik ben ook blij dat ik hierdoor goed op een rijtje heb wat ik belangrijk vind in mijn werk én dat de afgelopen jaren geen verloren jaren zijn geweest :).”
Marlinde

“Je bent goed ingegaan op mijn hulpvraag en kon flexibel met mij meebewegen.”
Jan Pieter

“Je open houding en de ongedwongen sfeer.”
Naomi

“Je hield me een spiegel voor en hebt mij op sommige punten anders naar dingen laten kijken. Dank daarvoor.”
Monique

“Het echt luisteren naar wat mijn vraag was en het persoonlijke in je begeleiding.”
Jeannette

“De goede gesprekken die we hebben gehad waarin je me andere, vernieuwende inzichten gaf. Ik had een bepaalde denkwijze en het is fijn om dan met iemand te kunnen sparren.”
Eline

“De rust die je uitstraalt. Je oprechte belangstelling.”
Eva

“Ik vond het heel fijn dat er echt geluisterd werd en mij geen woorden in de mond werden gelegd.”
Hermalinda

“Ik kwam tot duidelijkere inzichten. Het werd voor mij helderder waar ik tegen aan liep, mede door de vragen die je stelde en structuur die je in de gesprekken bracht. En in het laatste gesprek had je een tekening gemaakt, dat vond ik ook helpend.”
Ilonka

“Ik vind het fijn dat we het over alles konden hebben, dat er open gesprekken waren waarin jij goed aanvoelde waar je kon sturen en bepaalde vragen kon stellen en dat ik vooral voor mezelf een fijne ‘ontwikkeling’ heb ervaren en die vast hoop te houden. Ik heb geen tip: ik denk dat jij goed aanvoelt wat iemand nodig heeft en daar kan geen ’tip’ aan tippen!!”
Jennine

“Doortastend, begripvol, doelgericht.”
Candice

“Door je open, reflectieve vragen heb je me aan het denken gezet. Ook fijn dat het breder was dan alleen welke nieuwe baan interessant zou zijn. Hierdoor werd ik als individu in de volle breedte gezien en konden we op zoek naar talenten en valkuilen. Erg leerzaam!”
Amanda

“Door onze gesprekken heb ik een heldere samenvatting van de brei in mijn hoofd kunnen maken, waardoor ikzelf beter begreep waar ik naar op zoek was.”
Jojanneke

“Je bent eerlijk, duidelijk en sympathiek.”
Annemieke

“Ik heb handvaten gekregen voor de situatie waar ik mij in bevond en helder gekregen wat voor mij van belang is (kernwaarden/kwaliteiten) in een (nieuwe) baan. Je hebt mij als persoon snel doorgrond.”
Agatha

“Je luistert goed naar wat ik wil en hoe je mij kan helpen.”
Patricia

“Er werd goed geluisterd naar waar ik mee zat en we hebben samen gezocht naar wat ik wilde in de toekomst.”
Frederique

“Je bood rust, gaf ruimte en was heel vriendelijk. Je hebt mij laten nadenken, mij uit de tent gelokt. Ik moest er even aan wennen, maar voor mij is het een belangrijk traject geworden.”
Lothilde

“Ik vind je een goede luisteraar en je hebt mij tot nadenken aangezet.”
Jacqueline

“Ik werd door de gesprekken gewezen op mijn sterke punten. Hierdoor werd ik weer zekerder over mezelf en dat gaf mij weer veel meer zelfvertrouwen. Ik ben een positiever persoon geworden. Er is goed naar mij geluisterd. Ik vond de gesprekken fijn en het heeft mij geholpen om sterker in mijn schoenen te staan. Ik kom ook meer voor mezelf op en laat niet over mij lopen. Daarin heb ik al heel veel gewonnen.” 
Gera

“Ik vond het gesprek heel persoonlijk en ik voelde mij vrij om open te zijn!”
Deborah

Heb je een loopbaan- of levensvraag, maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak.

Je kunt bij mij terecht voor:

Loopbaanvragen en werk dat voldoening geeft

Levensthema’s en zingevingsvragen

Authenticiteit en je eigen marketing

Activerende workshops en bezinningsateliers

Wil je weten wat ik hierin voor je kan betekenen? Bel, app of mail mij!

Gerard de Winter
Gerard de Winter
06 38 61 04 55
gerard@koncerna.nl