Coaching Dordrecht nodig?

Mijn naam is Gerard de Winter, de life coach Dordrecht van Koncerna. In een wereld die alleen maar sneller lijkt te gaan, staan wij met jou stil bij de “trage vragen” van dit bestaan. Wij helpen je weer vooruit! Maak kennis met mij tijdens en gratis levenscoach kennismakingsgeprek! Volledig gratis & vrijblijvend!

Gerard de Winter Portret

Life coach Dordrecht nodig?

Op zoek naar een life coach Dordrecht? Loop je rond met vragen die je niet los willen laten? Ben je op zoek naar de zin der dingen? Sta je op een kruispunt in je leven en weet je niet waar je goed aan doet? Of hebben gebeurtenissen ervoor gezorgd dat je leven momenteel op zijn kop staat? Een life coach Dordrecht kan je helpen om na te denken over de ’trage’ vragen. Bij Koncerna is het onze missie om in deze snelle wereld mensen te helpen met de ’trage’ vragen zodat ze weer vooruit kunnen. We helpen je als life coach Dordrecht om dingen weer op een rijtje te krijgen, om helder te krijgen wat je écht belangrijk vindt in het leven. We helpen je bij Koncerna om stappen te kunnen zetten in de juiste richting.

Life coach Dordrecht – we helpen je verder

Als je worstelt met lastige vragen, bijvoorbeeld op het gebied van zingeving, dan kan het heel prettig en goed zijn om deze vragen te delen en om ze samen met een life coach Dordrecht te onderzoeken. Je hoeft deze vragen niet uit de weg te gaan. Als life coach loopt Gerard de Winter een stuk met je mee, om je te helpen om tot de kern van je vragen te komen. Trage vragen zijn waardevol en brengen ons in verbinding met onszelf en met anderen. Ze raken ons op een dieper niveau. Gerard de Winter is door het leven en door verschillende opleidingen bekend met verschillende vraagstukken op het gebied van zingeving. Benieuwd naar de ’trage’ vragen die zoal besproken worden bij Koncerna? Op onze website kun je hier meer over lezen. Je kunt bij Koncerna terecht met al je zingevingsvragen. We bieden een luisterend oor en een heldere spiegel. Gewoon eens rustig praten, op een veilige plek. Dat kan bij Koncerna. Voel je welkom!

Een vrijblijvend gesprek bij life coach Dordrecht

De kracht van Gerard de Winter is zijn grote betrokkenheid, een sterk analytisch en empathisch vermogen en een gezonde dosis humor. Hij biedt een persoonlijke en deskundige coaching. Je kunt hiervoor terecht bij Koncerna, dat gevestigd is in Dordrecht. Je kunt bij Koncerna gratis voor de deur parkeren. We helpen je op weg met diverse levensthema’s. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Je kunt op onze website de ervaringen lezen van verschillende mensen die je voorgegaan zijn. Maak een vrijblijvende en gratis afspraak en ontdek wat een life coach Dordrecht voor je kan betekenen! 

Ja, ik wil graag een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Ik hoop je te ontmoeten!

Binnenkort een keertje kennismaken? Plan direct je gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Hartelijke groet,

beeldmerk dubbel

    Door hieronder op "Verzenden" te klikken, ga je
    akkoord met mijn privacyverklaring.