Coaching Dordrecht nodig?

Welkom bij Koncerna. Mijn naam is Gerard de Winter, de loopbaancoach Dordrecht. In deze snelle wereld geef ik antwoord op de ’trage vragen’, zodat je weer vooruit kan! Maak kennis met onze coachingspraktijk tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Gerard de Winter Portret

Loopbaancoach Dordrecht nodig?

Heeft u een loopbaancoach Dordrecht nodig? Twijfel je wel eens of je eigenlijk wel op de juiste plek zit met je huidige baan? Loop je vast op je werk en blijven allerlei twijfels en vragen je bezig houden? Verlopen projecten op de werkvloer moeizaam of loop je misschien tegen je eigen morele grenzen aan? Als je twijfels hebt over de huidige koers van de loopbaan dan kan dit als een zware last op je schouders aanvoelen. Bij Koncerna helpen we je als loopbaancoach Dordrecht om dingen op een rijtje te krijgen, om na denken over de dingen die je echt belangrijk vindt. We helpen je weer op weg, zodat je weer voldoening uit je werk kunt halen.

Hoe een loopbaancoach Dordrecht kan helpen

Als loopbaancoach Dordrecht hebben we bij Koncerna de juiste tools in handen om je verder te helpen als je vastgelopen bent of als lastige vragen je bezig houden. Het is onze missie bij Koncerna om in een snelle wereld mensen te helpen met hun ‘langzame’ vragen zodat zij weer vooruit kunnen. Als loopbaancoach Dordrecht biedt Gerard de Winter persoonlijke en deskundige coaching. Gerard biedt een luisterend oor en de hulp die je nodig hebt om stappen te kunnen zetten in de juiste richting. Als loopbaancoach Dordrecht loopt Gerard een stuk met je mee om zo te kunnen helpen om tot de kern van je vragen te komen. Naast loopbaancoaching kun je ook bij Koncerna terecht als je zit met zingevingsvragen. Geschoold door het leven en door verschillende opleidingen staat Gerard de Winter voor je klaar met zijn grote betrokkenheid, een sterk analytisch en empathisch vermogen en een gezonde dosis humor. Naast het werk als loopbaancoach in Dordrecht is Gerard de Winter ook werkzaam als duurzame marketing- en organisatieadviseur.

Een vrijblijvend gesprek bij loopbaancoach Dordrecht

Zoek je een veilige en rustige plek waar je terecht kunt als je vragen hebt over je loopbaan of over zingeving? Heb je de behoefte om de vragen waar je mee loopt te delen en te onderzoeken? Bij Koncerna kun je rekenen op een luisterend oor en een heldere spiegel die we je voor houden. Je kunt bij Koncerna gratis en vrijblijvend een afspraak maken. De coachingspraktijk van Koncerna is te vinden in Dordrecht. Je kunt hier gratis voor de deur parkeren. Ben je benieuwd of loopbaancoaching bij Koncerna iets voor je is en zou je graag van anderen horen hoe zij het hebben ervaren? Lees dan de verschillende ervaringen op onze website. We helpen je bij Koncerna graag weer op weg! 

Ja, ik wil graag een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Ik hoop je te ontmoeten!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag maak ik kennis met je tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingssessie!

Hartelijke groet,

beeldmerk dubbel

    Door hieronder op "Verzenden" te klikken, ga je
    akkoord met mijn privacyverklaring.