Individuele coaching

Een mens kan veel aan. Maar soms is het handig om problemen die je ervaart niet in je eentje op te lossen. Om de vragen die je hebt niet in je eentje te beantwoorden. Om niet in je eigen denkcirkel rond te blijven draaien. In die gevallen is het fijn als iemand een luisterend oor biedt, met je meedenkt en je helpt andere perspectieven te ontdekken. Iemand die naar de kern van de zaak gaat en je helpt structuur te brengen in een kluwen van gedachten en gevoelens. Of die je ‘simpelweg’ helpt te formuleren wat je ergens wel weet.

Dus:

  • Loopt het even niet zo lekker, bijvoorbeeld bij het aanpakken van projecten, het maken van keuzes, het aansturen van mensen of het communiceren met anderen?
  • Haal je momenteel weinig voldoening uit je werk, waardoor je werklust is afgenomen en het allemaal veel energie kost?
  • Wil je – preventief of noodgedwongen – eens nadenken over je loopbaan of je rol als ondernemer?
  • Of loop je in je werk tegen ethische dilemma’s aan, waardoor er spanning ontstaat tussen jouw rol als ondernemer of werknemer enerzijds en je normen en waarden als mens anderzijds?

Persoonlijke coach

Ik ben een coach met een natuurlijke aanleg om te luisteren, ruimte te scheppen en blikken te openen. Iemand die door opleidingen en het leven geschoold is in het stellen van de ’trage vragen’ van leven en werk; Met hoofd, hart en handen richt ik mij op datgene wat nodig is om een stap verder te komen en op het in lijn brengen van persoonlijke en zakelijke ambities en kernwaarden.

Coachingsaanpak

Een coachingstraject begint altijd met een vrijblijvend, oriënterend gesprek, waarin we samen helder maken met welk probleem of welke vraag we met elkaar aan de slag gaan, hoeveel gesprekken hiervoor naar schatting nodig zijn en onder welke condities deze plaatsvinden.

Wilt u meer weten over mijn coachingsachtergrond en -aanpak? Kijk dan op mijn coachingswebsite. Of maak een vrijblijvende afspraak door mij te bellen op 06 38 61 04 55 of een e-mail te sturen.

Wilt u hierover een oriënterend gesprek?
Bel of mail mij!

Gerard de Winter
Gerard de Winter
+31 (0)6 38 61 04 55
gerard@koncerna.nl

Lees hier meer over mijn rol als ‘meeloper’ en mijn coachingspraktijk.