Individuele coaching

Het is niet altijd nodig om de problemen die je ervaart in je eentje op te lossen. Of om de vragen die je hebt in je eentje te  beantwoorden. Soms is het gewoonweg fijn als iemand een luisterend oor biedt, met je meedenkt en je helpt andere perspectieven te ontdekken. Iemand om gewoon even tegenaan te kunnen praten of iemand die helpt een specifiek onderwerp te verkennen.

Voorbeelden van coachingsvragen

  • Loopt het allemaal even niet zo lekker, bijvoorbeeld bij het aanpakken van projecten, het maken van keuzes, het aansturen van mensen of het communiceren met anderen?
  • Haal je momenteel weinig voldoening uit je werk, waardoor je werklust is afgenomen en het allemaal veel energie kost?
  • Wil je – preventief of noodgedwongen – eens nadenken over je loopbaan of je rol als ondernemer?
  • Of loop je in je werk tegen ethische dilemma’s aan, waardoor er spanning ontstaat tussen jouw rol als ondernemer of werknemer enerzijds en je normen en waarden als mens anderzijds?

Businesscoach en Meeloper

Ik ben een businesscoach met een natuurlijke aanleg om te luisteren, ruimte te scheppen en blikken te openen. Met hoofd, hart en handen richt ik mij op datgene wat nodig is om een stap verder te komen en op het in lijn brengen van persoonlijke en zakelijke ambities en kernwaarden.

Coachingsgaanpak

Een coachingstraject begint altijd met een vrijblijvend, oriënterend gesprek, waarin we samen helder maken met welk probleem of welke vraag we met elkaar aan de slag gaan, hoeveel gesprekken hiervoor naar schatting nodig zijn en onder welke condities deze plaatsvinden.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op mijn coachingswebsite. Of maak gelijk een vrijblijvende afspraak door mij te bellen op 06 38 61 04 55 of een e-mail te sturen.

Wilt u hierover een oriënterend gesprek?
Bel of mail mij!

Gerard de Winter
Gerard de Winter
+31 (0)6 38 61 04 55
gerard@koncerna.nl

Lees hier meer over mijn rol als ‘meeloper’ en mijn coachingspraktijk.