Werkervaring en opleidingen

Een korte profielschets van mijzelf, zodat u weet wat voor vlees u in de kuip hebt. Graag vertel ik u meer bij een kop koffie.

Werkervaring

2005 – heden: marketingstrateeg, procesbegeleider en coach bij Koncerna
Toekomstbestendig maken van organisaties. Mensen in beweging brengen rondom betekenisvolle en waarde(n)volle proposities. Werkgeluk bij ondernemers creëren door zin en zakelijkheid te verbinden. Interim-management van innovatieve projecten rondom duurzaam en circulair ondernemen.

2002 – 2005: marketingmanager bij Van Geel LeGrand
Met mijn team verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van de Europese marketing- en communicatiestrategie en voor productontwikkeling.

1998 – 2002: exportmanager bij Van Geel Systems bv
Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van verkoopkantoren in België, Portugal, Zweden en Noorwegen en het opzetten van een verkoopkantoor in Polen.

1994 – 1998: area-manager bij Rodachem bv
Verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe klantsegmenten in diverse Europese landen in samenwerking met Chinese leveranciers.

Opleidingen:

2016 – 2018: coachingsopleiding ‘Instrument voor Hulp’, ITIP (geaccrediteerde Post-HBO Registeropleiding bij CPION)

2004 – 2011: bachelor en master Religiewetenschappen, Radboud Universiteit Nijmegen (beide cum laude)

1989 – 1993: internationaal management, Hogeschool voor Economische Studies

Diverse cursussen op het gebied van marketing, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

En verder:

2011: 2000 km lange voettocht naar Santiago de Compostela

2008 – heden: als vrijwilliger betrokken bij diverse projecten met betrekking tot circulaire economie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en millenniumdoelen.

2002 – 2015: betrokken bij diverse lokale projecten van Amnesty International en Vluchtelingenwerk als coördinator, projectleider en debatleider.